Select Page

Onze diensten

Aprocom biedt verschillende diensten aan op het gebied van Ict. lees hieronder verder wat die diensten inhouden en waar ze eventueel toepasbaar zijn. 

 

Systeembeheer

Tegenwoordig zijn alle organisaties bijna volledig afhankelijk geworden van een feilloos functionerend netwerk. Het is een van de meest belangrijke onderdelen van uw organisatie! Als er iets mis gaat, door een storing of inbraak kan uw hele bedrijf stil komen te liggen wat heel veel geld kan kosten. Daarom is naast goede back-ups een goed en regelmatig netwerk- en systeembeheer noodzakelijk.

Goed systeembeheer is essentieel voor de veiligheid van uw systemen en data. Met de AVG wetgeving bent u als bedrijf zelf verantwoordelijk voor het juist opslaan van de gegevens. Aprocom kan u helpen om dit goed in te regelen zodat u verzekerd bent van de meest optimale beveiliging en functionaliteit.

Internet verbindingen

Onze klanten zijn steeds meer afhankelijk van een goede internetverbinding, Aprocom levert internetverbindingen als vDSL, fiber, Coax voor u op maat.

Inclusief bijvoorbeeld VPN voor thuiswerkers

.

Telefonie

Bereikbaarheid is key voor uw organisatie. Aprocom levert mobiele en vaste IP telefonie diensten op betrouwbare en bewezen platformen. Uw smartphone kan door ons perfect op onze cloud telefonieplatform aangesloten worden. Zo zijn u en uw medewerkers altijd op de door u gewenste wijze bereikbaar.

Online diensten

Aprocom levert publieke en private clouddiensten zoals:

– Microsoft NCE (Office 365)

– Online werkplek

– VPS servers

– Private cloud

.

Neem contact op voor de mogelijkheden:

©teksten en afbeeldingen van: https://www.tp-link.com/nl/omada-sdn/