Select Page

Wifi netwerken

TP-Link Omada SDN

De slimmere cloudoplossing voor zakelijke netwerken

Hotels | Onderwijs | Retail | Kantoor | en meer

 

Software Defined Networking (SDN) met cloudtoegang

Met het SDN-platform van Omada (Software Defined Networking) kunnen netwerkapparaten worden geïntegreerd, zoals access points, switches en gateways, voor 100% gecentraliseerd cloudbeheer. Omada creëert een uiterst schaalbaar netwerk, dat volledig via één interface kan worden beheerd. De naadloze bekabelde en draadloze verbindingen zijn perfect geschikt voor hotels, het onderwijs, retail, kantoren enzovoort.

Lokale controller met cloudtoegang

Omada biedt cloudtoegang tot de lokale, gecentraliseerde beheerplatforms – de Omada-softwarecontroller of Omada-hardwarecontroller – zodat u overal de volledige controle over het gehele netwerk hebt met behulp van de Omada app of de gebruikersinterface. U betaalt hiervoor geen extra abonnementskosten.

Eenvoudige en intiligente netwerkbewaking

Met het gebruiksvriendelijke dashboard kunt u eenvoudig de realtime netwerkstatus bekijken; netwerkgebruik en verdeling van het verkeer controleren; logboeken over de netwerkconditie waarschuwingen voor abnormale gebeurtenissen en meldingen ontvangen; of zelfs belangrijke gegevens opvolgen voor betere bedrijfsresultaten.

Probleemloos gecentraliseerd beheer

100% gecentraliseerd cloudbeheer van het gehele netwerk vanaf verschillende locaties dat wordt bestuurd via één interface — altijd en overal.

Cloudcontroller voor een eenvoudigere implementatie

Met de cloud-controller vindt het beheer volledig via de cloud plaats. Met Omada SDN hoeft u geen aanvullende configuraties uit te voeren, waardoor het een efficiënte en betaalbare implementatie-oplossing is. Bovendien kunt u het netwerk vanaf elke locatie centraal beheren. Het is niet nodig om te investeren in aanvullende hardware-controllers of om installaties bij de klant uit te voeren.

Neem contact op voor de mogelijkheden:

©teksten en afbeeldingen van: https://www.tp-link.com/nl/omada-sdn/